Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr3Zahájili jsme výprodej elektroměrových plastových rozvaděčů firmy Ekoplast PE-ŽIVOTNOST MINIMÁLNĚ 20 LETZahájili jsme výprodej elektroměrových rozvaděčů Ekoplast PE, které jsou vyráběny z nejkvalitnějšího...

ZBOŽÍ V AKCI

KONTAKTY

Elektro Brůna spol. s r.o.
Kréta 323
411 55 Terezín
tel: +420 736 671 109
napište nám
Otvírací doba prodejny: Po-Pá 6.30-15.00
www.bruna-elektro.cz

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 3 280,00 Kč
skladem
naše cena 6 962,00 Kč
skladem
naše cena 15 120,00 Kč
skladem

ANKETA

Jak se vám tyto stránky líbí?

Líbí se mi 46% Jsou pěkné, ale ještě chtějí úpravy 38% Jde to 7% Vůbec 9%

» Ochrana osobních údajů
Ochrana osobních údajů

Veškeré údaje, které zde zákazník uvádí podléhají ustanovením z.č. 101/2000 Sb., Zákona o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel. Provozovatel těchto stránek (který je zároveň provozovatelem elektronického obchodu) je správcem a současně zpracovatelem osobních údajů ve smyslu výše uvedeného zákona. Tyto stránky obsahují platné identifikační údaje provozovatele elektronického obchodu a aktualizovaný seznam kontaktů pro styk se zákazníky. Veškeré nakládání s osobními údaji zákazníků se řídí z.č. 101/2000 Sb., Zákonem o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel a ostatními právními předpisy platnými na území ČR. Zákazník svým svobodným rozhodnutím (stisk tlačítka „Odeslat objednávku“) dává najevo, že si je vědom všech výše uvedených skutečností a souhlasí s dalším zpracováním svých osobních údajů pro účely obchodní činnosti provozovatele těchto stránek. Získané osobní údaje v žádném případě nemohou být poskytnuty třetím stranám. Výjimkou jsou údaje poskytnuté dopravci, sloužící k rychlé a komfotní dodávce vámi objednaného zboží.


NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ