NOVINKY

arr3Zahájili jsme výprodej elektroměrových plastových rozvaděčů firmy Ekoplast PE-ŽIVOTNOST MINIMÁLNĚ 20 LETZahájili jsme výprodej elektroměrových rozvaděčů Ekoplast PE, které jsou vyráběny z nejkvalitnějšího...

ZBOŽÍ V AKCI

KONTAKTY

Elektro Brůna spol. s r.o.
Kréta 323
411 55 Terezín
tel: +420 736 671 109
napište nám
Otvírací doba prodejny: Po-Pá 6.30-15.00
www.bruna-elektro.cz

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 2 510,00 Kč
skladem
naše cena 3 280,00 Kč
skladem
naše cena 7 137,00 Kč
skladem

ANKETA

Jak se vám tyto stránky líbí?

Líbí se mi 46% Jsou pěkné, ale ještě chtějí úpravy 38% Jde to 7% Vůbec 8%

» Ochrana osobních údajů
Ochrana osobních údajů

Veškeré údaje, které zde zákazník uvádí podléhají ustanovením z.č. 101/2000 Sb., Zákona o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel. Provozovatel těchto stránek (který je zároveň provozovatelem elektronického obchodu) je správcem a současně zpracovatelem osobních údajů ve smyslu výše uvedeného zákona. Tyto stránky obsahují platné identifikační údaje provozovatele elektronického obchodu a aktualizovaný seznam kontaktů pro styk se zákazníky. Veškeré nakládání s osobními údaji zákazníků se řídí z.č. 101/2000 Sb., Zákonem o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel a ostatními právními předpisy platnými na území ČR. Zákazník svým svobodným rozhodnutím (stisk tlačítka „Odeslat objednávku“) dává najevo, že si je vědom všech výše uvedených skutečností a souhlasí s dalším zpracováním svých osobních údajů pro účely obchodní činnosti provozovatele těchto stránek. Získané osobní údaje v žádném případě nemohou být poskytnuty třetím stranám. Výjimkou jsou údaje poskytnuté dopravci, sloužící k rychlé a komfotní dodávce vámi objednaného zboží.


NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ